Η εταιρεία

Ο Κόσμος της υγείας , των παραφαμακευτικων και των παραϊατρικών προϊόντων καλωσορίζει περιβάλλοντας με μεγάλη εμπιστοσύνη την νέα έμπειρα που ανοίγετε σε εμάς και στους πελάτες μας. 

Η μεγάλη πρόκληση ξεκινά από την όμορφη πόλη της Ξάνθης οπού δραστηριοποιούμαστε για 22 χρόνια στον χώρο της υγείας δείχνοντας καθημερινά ,μέσα από απρόσκοπτη δουλεία και ενημέρωση ,τις ανάγκες που προκύπτουν για λύση σε δύσκολα αλλά και καθημερινά προβλήματα των πελατών μας. 

Αποστολή μας είναι να βελτιώνουμε την ζωή των ανθρώπων βοηθώντας τους να κάνουν πιο πολλά, να νιώθουν καλύτερα και να ζουν περισσότερο. 

Το όραμά μας είναι να παρέχουμε στον επισκέπτη μία σειρά νέων και μοναδικών εμπειριών. Έτσι, του δίνουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσει ο ίδιος τις πιο πρόσφατες ιατρικές και παραφαρμακευτικες ανακαλύψεις , να παραστεί σε μοναδικές εκδηλώσεις ή απλά να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας και τις ομορφιάς. 

Παράλληλα, μέσω της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, εξελισσόμαστε διαρκώς έτσι ώστε κάθε προσωπική εμπειρία να γίνεται ακόμα καλύτερη.

Με σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες του καταναλωτή, στοχεύουμε στην εγγυημένη ποιότητα προϊόντων και στην άμεση εξυπηρέτησή του, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα καταστήματά μας αλλά και μετά την ολοκλήρωση των αγορών του, μέσω ειδικά σχεδιασμένων υπηρεσιών υποστήριξης.

Νέος πελάτης.

Εγγραφή

Με τη δημιουργία λογαριασμού θα έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση της παραγγελίας, και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.

Συνέχεια

Υφιστάμενος Πελάτης