Πως θα έχετε στόμα υγιές και ευχάριστη αναπνοή!

by in ΥΓΕΙΑ .
Πως θα έχετε στόμα υγιές και ευχάριστη αναπνοή!

Πως θα έχετε στόμα υγιές και ευχάριστη αναπνοή

Η σωστή στοματική υγιεινή μας εξασφαλίζει στόμα υγιές και ευχάριστη αναπνοή. Αυτό σημαίνει ότι:
- Τα δόντια σας είναι καθαρά και χωρίς υπολείμματα
- Τα ούλα σας είναι ροζ και δεν ματώνουν με τη βούρτσα ή με το νήμα
- Η αναπνοή σας δεν είναι μόνιμο πρόβλημα
Εάν τα ούλα σας πονάνε ή ματώνουν με την οδοντόβουρτσα ή το νήμα και εάν η αναπνοή σας είναι μονίμως δυσάρεστη, επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας: κάποιο πρόβλημα υπάρχει.
Ο οδοντίατρός σας μπορεί να σας υποδείξει τους τρόπους για να φροντίζετε σωστά τα δόντια σας και να σας επισημάνει τα σημεία του στόματός σας που χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή στο βούρτσισμα και στο καθάρισμα με νήμα.
Τι πρέπει να κάνεις;
Η συστηματική και σωστή στοματική υγιεινή είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα για τα δόντια και τα ούλα σας. Τα υγιή δόντια όχι μόνο σας κάνουν να φαίνεστε και να νιώθετε καλά, αλλά σας επιτρέπουν και να τρώτε και να μιλάτε σωστά. Η καλή υγεία του στόματος είναι σημαντική για τη συνολική ευεξία σας.
Η καθημερινή προληπτική φροντίδα, όπως το κατάλληλο βούρτσισμα και το καθάρισμα με νήμα, βοηθάει να μην επιδεινωθούν τα προβλήματα και είναι λιγότερο επώδυνη και δαπανηρή από τις οδοντιατρικές θεραπείες.
Στα διαστήματα που μεσολαβούν από τις επισκέψεις στον οδοντίατρο, μπορούμε να κάνουμε πολύ απλά πράγματα για να μειώσουμε τον κίνδυνο της τερηδόνας, της ουλίτιδας και άλλων προβλημάτων:
- Προσεκτικό βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα και καθάρισμα με νήμα μία φορά την ημέρα
- Ισορροπημένη δίαιτα χωρίς πολλά γλυκά ή άμυλα ανάμεσα στα γεύματα
- Χρήση προϊόντων στοματικής υγιεινής με fluoride
- Χρήση στοματικού διαλύματος με fluoride εάν σας το συστήσει ο οδοντίατρός σας
- Νερό εμπλουτισμένο με fluoride για τα παιδιά που είναι κάτω των 12 ετών. Εάν ζήτε σε περιοχές που δεν υπάρχει τέτοιο νερό δώστε τους κάποιο συμπλήρωμα με fluoride

Νέος πελάτης.

Εγγραφή

Με τη δημιουργία λογαριασμού θα έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση της παραγγελίας, και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.

Συνέχεια

Υφιστάμενος Πελάτης